Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2014 12:43 - Козметика за лице TianDe - за чувствителна кожа
Автор: taara Категория: Други   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.02.2014 13:45


  Кремове ,маски,средства за почистване,специални средства,грижа за кожата около очите Каталога можете да разгледате тук:http://tiande.ru/index.php?r=site/online&catalog=bg

За покупка с 35% отстъпка или развиване на бизнес ,можете да се регистрирате тук: https://tiande.ru/index.php?r=user/registration&ref=25b1b1b739754ab4d22079c11ff20505


 Чувствитерна кожа 

image Почистващо мляко за измиване 100 гр  Код 12003
 

Много нежно почиства кожата, правейкия я мека като у дете, нормализира РН и хидробаланса. Подходящ е за кожи, които изискват специално внимание и деликатна грижа: чувствителени, повредени, уморени, предразположени към стрес. Активни съставки: • Колагенът - предотвратява появата на признаците за стареене.                              • Хиалуронова киселина - интензивно овлажнява кожата и помага да се поддържа влагата в клетките на кожата.
• Екстракт от водорасли - подобрява кръвообращението и насърчаване на възстановяването на съединителната тъкан на кожата.                                                                                                   • Алое - хидратира и омекотява.                                                             • Екстракт от бадем и масло от жожоба - подхранва кожните клетки и да ги насища с необходимите вещества.                                            • Ретинол, Токоферол - витаминизира кожата.  Приложение:     Смесете в дланите на ръцете с топла вода. Нанесете върху лицето с масажни движения и обилно изплакнете с вода.
image  Хидратиращ тоник за лице  100 мл  Код 12004
   Благодарение на екстракта от хамамелис и пантенол, тоникът ефективно привежда кожата в тонус и нормализират нивото на РН, освен това облекчава раздразнения и зачервявания. Хиалуроновата киселина спомага за намаляването на изпарението през роговия слой на кожата и възстановява нейния хидробаланс. 
Активни съставки:                             
 • Пантенол - тонизира кожата, нормализира нивото на PH.          
• Екстракт от хамамелис - облекчава дразнене и подобрява цвета и текстурата на кожата.
• Алое - почиства и овлажнява.                                                         
• Хиалуронова киселина - задържа влагата, възстановява водния баланс.                                                                                       
• Екстракт от водорасли - подобрява кръвообращението и ускорява възстановяването на съединителната тъкан на кожата.             
• Колаген - помага да се съхрани еластичността и твърдостта.          
• Витамини – насищат клетките на кожата с необходимите вещества. 
ПриложениеСутрин и вечер с помощта на тампон се нанася върху лицето и шията с леки масажни движения. Особено ефективен е в комбинация с измиващия крем гел от серията и крем за съответния тип кожа. image
Пилинг гел за лице /деликатен/ 100 гр  Код 12009



Пилингът изравнява повърхността на кожата, изглажда бръчките, интензивно овлажнява и подхранва кожата, обогатява клетките с кислород, ускорява тяхното обновяване, изравнява текстурата на кожата, възстановява хидролипидната бариера на кожата. Плодовите киселини, които са част от неговия състав, нежно омекотяват и премахват мъртвия слой клетки от кожата.
  Показания: при възрастови промени на кожата, предотвратява стареенето, при хиперпигментация, профилактика и лечение на акне, загрубяла и стресирана кожа. Ефект: почиства порите и стяга кожата, нежно отстранява мъртвите клетки от кожата, изглажда кожата и я прави гладка, подобрява и изравнява тена.                                                         Препоръки: Използвайте 1 път на всеки 7 дни. След прилагането на пилинга използвайте овлажняващ тоник за лице от серията и крем съответстващ на типа кожа.                                Активни съставки:                                                                           
 • Плодови киселини - омекотяват и премахват роговия слой на кожата, подобряват текстурата на кожата, премахват възпаления.                                                                                          
 • Витамини и хранителни вещества - допринасят за възстановяването на кожата, подхранват и обогатяват клетките с важни елементи. • Колагенът бори се с възрастовите промени.                                   
 • Екстракт от бадем, масло от жожоба - подхранват кожните клетки , насищат ги с необходимите вещества.
Приложение:     Нанесете малко количество от пилинга с масажни движения в продължение на 1-2 минути върху почистена кожа на лицето, като избягвате зоната около очите. След това измийте лицето си с вода. image  Хидратиращ дневен крем с SPF-12  50 гр  Код 12017

Богатият и многофункционален крем осигурява хидратацията на вашата кожа през целия ден, предпазва я от вредните ултравиолетови лъчи. Екстрактът от бадем и хиалуронова киселина, усилва и възстановява еластичността на кожата. В крема се съдържа и разтворим колаген, които стимулира неината регенерация.
Активни съставки:                          
    • Алое - активира обмяната на веществата, подобрява защитните свойства на кожата, лекува наранявания.                                             
• Екстракт от бадем и хиалуронова киселина - хидратира кожата..                                                                                   
 • Колаген - помага за подмладяване на кожата.       
 SPF-филтри - предпазва от ултравиолетови лъчи.          
 • Екстракт от водорасли - укрепва съединителната тъкан, регенерира клетките на кожата.                                                           • Екстракт от хамамелис - облекчава дразнене и подобрява тонуса на кожата.                     
• Ретинол, Токоферол - витаминизира кожата. Приложение: Нанесете малко количество от крема върху почистени лице и шия с масажни движения, остатъка от крема отстранете със салфетка. За по-добър ефект използвайте в комбинация с крем-гел или крем-пяна от серията, подходящи за вашия тип кожа.За чувствителна кожа.
image  Успокоителна крем маска Кала  35 гр  Код 50112

Маската е предназначена за чувствителна, реактивна кожа, която се нуждае от защита от агресивните влияния на околната среда. Облекчава дразнене и зачервяване, предотвратява загубата на влага, има антиоксидантно действие, стимулира обновяването на клетките и синтеза на колаген, повишава защитната и адаптационната способност на кожата.   Приложение:    
Маската се нанася най-малко 30 мин преди лягане. Нанесете маската равномерно, на почистената кожа на лицето и шията, като избягвате контакт с очите. След 20 мин, след като кожата е поела всички хранителни вещества, избършете остатъците с влажна кърпа. Това е необходимо за по-добър влагообмен между кожата и външната среда и се използва при прилагането на всички нощни кремове и маски.

Препоръчително е да използвате маска през нощта в продължение на 10 дни, а след това 2 - 3 пъти седмично.     Очаквайте :
  • отстраняване на акне
  • първи признаци на стареенето
  • борба с бръчките
  • лифтинг и ботокс 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taara
Категория: Забавление
Прочетен: 54648
Постинги: 28
Коментари: 46
Гласове: 150
Спечели и ти от своя блог!
Архив