Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2014 11:55 - TianDe - качествена и лечебна козметика от природата
Автор: taara Категория: Други   
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове:
1



/ Материалът не е авторски. Ще се опитам да запозная читателите с тази фирма и продуктите ,които предлага.Постепенно в следващите статии ще предлагам продукти ,описвайки всички техни качества и тяхното предназначение. Препоръчвам да следвате моя блог и няма да останете разочаровани. Може да коментирате и оставяте въпроси както на блога ,така и на лични./

Ние носим здраве и красота на хората ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в нашия екип. Нашият девиз е „Лесно е да си щастлив”
ТианДе е руска козметична компания, основана през 2007 г. чиято продукция се произвежда в държавни китайски предприятия, използващи в своите технологии рецепти на традиционните китайски лечители .
В производството на продуктите на компанията TianDe се влагат екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени момент от време, според лунния календар.
Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и морските глъбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.
Продукцията е изцяло произведена в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (самият GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на TianDe). Лечебната козметика е коктейл от билки и натурални продукти от жен-шен, жожоба, бамбук, сребро, змийска мас, хрущял от акула и др. по китайски рецепти от преди 5000 години.   Тази лечебна колекция от козметични продукти, създадени въз основа на хилядолетно изпитани рецепти на източната медицина са изцяло на BIO основа и направени с помощта на най-съвременните технологии.
Сертификати за качество :
http://tiande.ru/index.php?r=site/prod&menu=26&prod_menu=0





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taara
Категория: Забавление
Прочетен: 54611
Постинги: 28
Коментари: 46
Гласове: 150
Спечели и ти от своя блог!
Архив