Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2014 11:57 - Бъди красива и щастлива с TianDe - Какво трябва да знаем ?
Автор: taara Категория: Други   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
1



    Eжедневната грижа за лицето е инвестиция за добре изглеждаща жена. Дори най-перфектната естествена красота губи сиянието си, ако не се полагат ежедневни грижи за кожата на лицето и тялото. Истинско почистване може да се постигне обаче само ако се познава точно типа кожа, която включва както типа й — нормална, мазна, суха или комбинирана, така и състоянието - чувствителна, хипоксична , т. е. понася ли спокойно агресивното влияние на заобикалящата я външна среда и прилаганите върху й козметични продукти. Замърсяването на кожата става както от външни, така и от вътрешни фактори. За да се предпазите от тези фактори, за да можете да възвърнете блясъка и чистотата на лицето си, за да имате по-нежна и гладка кожа, за да усетите комфорта от ежедневното почистване на лицето, следвайте стъпките по долу и резултатите няма да закъснеят.

1 стъпка : Ежедневното почистване на лицето е изключително важно. Прахта и потта се наслояват върху кожата като тънък пласт, който трябва да бъде отстранен с подходящ продукт. Може да използвате различни млека и гелове за измиване подходящи за вашата кожа.

2 стъпка :Повечето от кожните проблеми – включително акнето и разширените пори, са последица от непочистена /късното прибиране от дискотека и заспиването с грим/ или неправилно почиствана кожа.
Използването на тоник е наложително , за да се почисти кожата в дълбочина . 3 стъпка След като сте почистили кожата перфектно нанесете дневния или нощен крем (серум ,емулсия ) и околоочната грижа.

Дневният крем има за задача предимно да предпази кожата от вредното въздействие на околната среда  и да поддържа хидробаланса  
и .  Нощният крем е с по силни активни съставки , той подхранва и подпомага регенерацията  . Околоочният  крем е специално създаден за нуждите на нежната кожа около очите .                                                 
Специфична грижа през седмицата са маските. Те подобряват състоянието на кожата за рекордно кратко време.
Следвайки тези основни стъпки, вие полагате правилна грижа за своята кожа. Резултатът е налице, перфекно почистана кожа, хидратирана и подхранена дерма, избистрен и равномерен тен.
В една стара притча се разказва за един умиращ мъдрец, който повикал на смъртния си одър дъщерите си и им казал: „ Аз съм беден и не мога да ви оставя нищо в наследство, освен добър съвет. Бъдете умни, ако можете! Бъдете добри, ако искате! Но красиви бъдете винаги!”. Бъди красива и щастлива! – това е девиз на съвременната жена. Красотата е ключ към успехи, а грижата за външния вид се явява необходим и задължителен атрибут на живота. Активното участие на жените в различни професионални сфери постоянно расте. Добрия външен вид и стройната фигура се явяват важно условие за професионалния успех. Поради това, жените се нуждаят от високо качествени и ефективни козметични продукти. Китайската козметика отдавна се произвежда изключително от натурални съставки. Тя може да се разглежда като част от медицината. Сред основните характеристики на натуралната китайска козметика са наличието на специални формули с много сложни компоненти, които помагат на кожата да се бори с вредното влияние на UV лъчите и неблагоприятните фактори на околната среда. Главните постижения в козметиката са свързани с познанията за свойствата на растенията и минералите, с опита при приемането на различни продукти с растителен и животински произход.  Сертификати за качество : http://tiande.ru/index.php?r=site/prod&menu=26&prod_menu=0



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taara
Категория: Забавление
Прочетен: 54649
Постинги: 28
Коментари: 46
Гласове: 150
Спечели и ти от своя блог!
Архив